divendres, 8 de novembre de 2013

EASY METAL LYNKS, tutorial.


Un tutorial de com es construeix una cadena de Panxer IV de la marca Easy Metal Lynks, distribuïda per Der Sockelshop.

One tutorial of how can we make the Panzer IV tracks of the Easy Metal Lynks, distributed by Der Sockelshop.
Un tutorial de cómo construir una cadena de Panzer IV de la marca Easy Metal Lynks, distrbuida por Der Sockelshop.
El kit ve amb una caixa de plastic transparent , amb la descripció del tipus de cadena que hi trobarem, i l'escala, en aquest cas 1/35.


The kit goes with a transparent plastic box, with the description of the type lynks and the escale of it, in this case, 1/35

El kit viene con una caja de plástico transparente, con la descripción del tipo de cadena que encontraremos y la escala, en este caso 1/35.Obrim la caixa i hi trobem una bossa de plàstic amb tots els esglaons de la cadena i una esponja per evitar el moviment de la bossa (serà reutilitzable...)

Open the box and find one plastic bag with all the lynks and a sponge to prevent the movement of the bag (it will be reusable...)
Abrimos la caja y encontramos una bolsa de plástico con todos los eslabones de la cadena y una esponja para evitar el movimiento de la bolsa (que podremos reutilizar...)L'esglaó és de metall blanc i porta dues pestanyes que seran les que uniran cada un.

The lynk is white metal and has two flaps to bind the lynks.
El eslabón es de metal blanco y tiene dos pestañas que seran por donde se uniràn éstos.

Exemple d'unió dels esglaons.

Exemple of the union of the lynks.
Ejemplo de unión de los eslabones. Amb un aparell metàl.lic (unes pinces en aquest cas) doblegarem les pestanyes.

With a metallic tool, fold the flaps.
Con un aparato metálico (unas pinzas viejas en este caso) doblamos las pestañas.I així de fácil i ràpid és construir una cadena; en un minut podem tenir 5 esglaons, que tindran mobilitat com les cadenes metàliques d'altres marques.

And the result is very easy and fast; in one minute we can have made at least 5 lynks, with a mobility as the other patented metallic tracks.
I así de fácil y rápido es construir una cadena; en un minuto podemos tener al menos 5 eslabones montados, con la mobilidad de cadenas de otras marcas.Proper pas: envelliment

Next step: weathering
Próximo paso: envejecimiento