dimarts, 11 de maig de 2010

Sdkfz. 7/2 lateUn avançament del treball sobre el Sdkfz 7/2.
Són fotos del bastidor i motor del semioruga. Són pintats amb vermell imprimació, doncs estarà ambientat a Berlin a l'abril del 45. En aquella època la manca de pintura pels vehicles era notable, i m'he imaginat que el vehicle només estarà pintat en Groc Panzer les zones visibles, deixant les altres zones en color imprimació.

(Un avace del trabajo sobre el Sdkfz 7/2. son fotos del bastidor i motor del semioruga. Está pintado en rojo imprimación, pues el vehiculo estará ambientado en Berlin en abril del 45. Esn esa época la falta de pintura para los vehiculos era notable, i me he imaginado que el vehículo estaria pintado solamente en Amarillo Panzer sus zonas visibles, dejando las otras zonas en rojo imprimación)El treball d'envelliment s'ha realitzat sobre tot en la part inferior del bastidor, amb molta pols i alguns tocs de possibles pedres que saltèssin de les cadenes del semioruga. No he representat fang ja que en estar operatiu en ciutat, aquest cauria.
(El trabajo de envejecimiento se ha realizado sobretodo en la parte inferior del bastidor, con mucho polvo i algunos desconchones de posibles piedras que saltasen de las cadenas del semioruga. No he representado fango ya que al estar operativo en ciudad, éste caeria.)

En las fotos el polvo se ve más blanco que en la realitat.
(En las fotos el polvo se ve más blanco que en la realidad)
El vermell imprimació és de la gama Model Air de Vallejo (MAV), amb unes gotes de gris panzer, també de MAV. Els cops o esvorancs són marró fosc amb un petit rentat amb diferents pigments d'òxid, en qüantitat diferent, sense cap sentit. El motor és gris fosc, amb rentat d'oli negre, amb posterior empolvat.
(El rojo imprimación es de la gama MAV, connunas gotas de gris panzer, también de MAV. Los desconchones son marrón oscuro con un pequeño lavado con diferentes prigmentos de óxido, en cantidad diferente, aleatoriamente. El motor es gris oscuro, con un lavado en óleo negro, y posterior empolvado)
Potser s'haurien de degradar més les ballestes amb un rentat fosc, gairebé negre...
(Quizás se tendria que degradar más las ballestas con un lavado oscuro, casi negro...)

ESPERO ELS VOSTRES COMENTARIS PER PODER MILLORAR.
(ESPERO VUESTROS COMENTARIOS PARA PODER MEJORAR...)