divendres, 18 de març del 2011

Sdkfz. 7/2 late (3) - Flak 37

Després de diversos mesos sense realitzar cap progrés, he retornat al treball intentant gairebé finalitzar el semioriga antiaeri. He hagut de canviar el flak 37 d'origen, per un flak 36 de Bronco, degut a una precipitació des d'un prestatge, per la qual cosa, la història a explicar és la reutilització d'una antiaeri del 43, sobre la plataforma del Sdkfz 7 final, abandonat en un carrer d'una ciutat alemanya al final de la guerra.

Después de meses sin realizar ningún progreso, he retomado el trabajo, intentado casi finalizar el semioruga antiaéreo. he tenido que canviar el Flak 37 de origen, por un flak 36 de Bronco, debido a que éste se precipitó desde un estante, por lo qual, la historia a explicar es la reutilización de un antiaéreo del '43 sobre la plataforma del Sdkfz 7 final, abandonado en una calle de una ciudad alemana al final de la guerra.






El camo és un tritonal amb pintura d'hivern ja gastada per l'ús i per l'intempèrie; està pintat amb acrílics Vallejo i ús de la tècnica de la laca per l'envellit hivernal. Pigments MIG en superficies planes, no molt abundant a l'espera de fer un definitiu empolçament un cop situat en el diorama, en conjunt amb el vehicle.
El camo es un tritonal con pintura de invierno ya gastada por el uso i por la intemperie; está pintado con Acrilicos Vallejo y uso de la técnica de la laca para el envejecido invernal. Pigmentos MIG en superficies planas, no muy abundante en espera de realizarlo definitivament una vez situado en el diorama, en conjunto con el vehiculo.




La deformitat de les cadenes, i la diferent alçada de les rodes és per adaptar-se a l'irregularitat del terreny. 
La deformidad de las cadenas, i la diferencia de altura de las ruedas es para adaptar-se a la irregularidad del terreno.




 
  
Detalls de la plataforma del Sdkfz i del Flak 36; li manca diferents accesoris abandonats per la tripulació en esgotar-se les municions o abandonar apresuradament el vehicle. Com s'ha comentat anteriorment li manca una capa de pigments per simular el polsim de les runes.  
Detalles de la plataforma del Sdkfz 7 y del Flak 36; en la plataforma falta diferents accesorios  abandonados por la tripulación cuando se acabaron las municiones i al abandonar apresuradamente el vehiculo. Como se ha comentado anteriormente le falta una capa de Pigmentos MIG para simular el polco de las ruinas. 







 

2 comentaris:

6q ha dit...

Per fi està ben armat el semioruga , això dins un diorama serà una passada, ja estic dessitjant veure-ho tot , per cert el escenari on serà en el camp o en ciutat?
Cada cop millor!!!

xavier segarra ha dit...

Gràcies. L'escenari serà una ciutat d'Alemanya. Possaré unes primeres imatges de les dues cases; la base encara ni he començat