divendres, 18 de març del 2011

"SURRENDERS" : THE BUILDINGS

Aquí hi trobareu unes primeres imatges de les cases que conformaran el diorama. Són de MiniArt, de la referència German Street, i utilitzo dues de les tres que surten en el kit.


Aquí encontrareis unas primeras imágenes de las casas que compondran el diorama. Son de MiniArt, de la referencia German Street, y utilizo solamente dos de las tres que salen en el kit.





Com totes les meves maquetes estan pintades amb acrílics Vallejo. La diferència està amb el primer envelliment de les cases; en l'Apoteke he realitzat un rentat amb oli raw umber, netejat posteriorment, com indica la guia de pintura de MiniArt, mentre que per Konrad, he realitzat pujades de color amb aerògraf. Ambdues cases, posteriorment s'han realitzat rentat amb filtres MIG, que costen d'apreciar a les imatges.



Como en todas mis maquetas, estan pintadas con Acrílicos Vallejo. La diferencia está con el primer envejecido de las casas; en Apoteke he realizado unnlavado con óleo Raw Umbert, limpiándolo posteriormente, como indica la guia de pintura de MiniArt, mientras que para Konrad, he realizado subidas de color con aerógrafo. A ambas, posteriormente se les han realizado lavados con filtros MIG, aunque cuesta apreciar en las imágenes.






Imatges de l'interior de Konrad. La planta baixa serà una botiga, encara que no es podrà representar molt doncs és molt estreta. Falta l'aparador que simularà fusta

Imágenes del interior de Konrad. La planta baja será una tienda, aunque no se podrá representar mucho, ya que es muy estrecha. Falta el aparador que simulará madera.





Imatges de l'Apoteke. Les parts inferiors externes i internes aniran cobertes de runa.


Imágenes de Apoteke. las partes inferiores externas i internas irán cubiertas de escombros.



1 comentari:

carles ha dit...

Hola ma agradat molt el teu bloc ja tinc ganes de beure com queda el diorama jo tanbe tinc un bloc espero que i opines una mica http://maquetasmilitarescarles.blogspot.com/